01 12 2021

184

15-21 Kasım 2021 Avrupa KOBİ Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda KOBİ’ler ve KOSGEB Destekleri Konulu Konferans Düzenlendi.

17 Kasım 2021 Çarşamba Günü saat 11.00’da düzenlenen konferansa Yozgat KOSGEB Müdürü Sn. Mustafa IŞIK, Yozgat Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sn. Nazif GENÇARSLAN ve Üniversitemiz Girişimcilik ve Üniversite Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sn. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARA Katıldı.
Moderatörlüğünü MEYOK Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Alperen Timuçin SÖNMEZ’in yaptığı etkinlik Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yeşim ANDIRAN ŞENAYLI’nın açış konuşması ile başladı. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet KARA’nın “Girişimcilik Nedir?” temalı konuşmasının ardından KOSGEB Müdürü Mustafa IŞIK KOSGEB KOBİ destek programları konulu sunumunu gerçekleştirdi.
Öğrencilerle soru cevap ve sohbet ile devam eden program, temenni konuşmaları ve hediye sunumları ile son buldu. Etkinliğin ardından Katılımcılar öğrenciler ile bir süre daha bir arada kalarak sohbet etti.
Mustafa Işık ve Nazif GENÇARSLAN yeni iş birlikleri ve etkinlikler aracılığıyla öğrenciler ile daha sık bir araya gelmeyi, bu sayede bir ülkenin ve ülke sanayisinin itici gücü olan girişimcilik konusunda gençlerin motivasyonu ile aksiyonlarını arttırmak arzusunda olduklarını; bu çerçevede gerçekleştirilen verimli etkinlik dolayısıyla Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yeşim ANDIRAN ŞENAYLI ve MEYOK Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Alperen Timuçin SÖNMEZ’e teşekkürlerini sunduklarını ifade ettiler.