02 03 2020

STK'LARDAN İDLİB ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

İdlib’de gerçekleşen hain saldırı sonrası toplumumuzun tüm kesimleri gibi meslek örgütleri, sendika konfederasyonları, sivil toplum örgütleri ve oda/borsalar saldırıya tepkilerini göstermektedir. Bütün milli meselelerde olduğu gibi bu konuda da milli bir duruş gösteren TOBB öncülüğünde tüm kurumların katılımı ile Türkiye genelinde ortak basın açıklaması gerçekleştirilmiştir.

İlimizde de Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet ERKEKLİ’nin de bulunduğu STK Temsilcileri, Yozgat TSO’ da basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasının son bölümünde şu mesaj verildi;

“Katil rejime karşı kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız Alınacak her kararın, atılacak her adımın arkasındayız Cenabı Hak ülkemizi korusun, milletimizin birliğini ve dirliğini muhafaza etsin, ordumuzu muzaffer kılsın.”

Basın açıklamasının ardından heyet; İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bilgihan YEŞİLYURT’u ziyaret ederek Kahraman Türk Ordusuna olan güvenlerini ve desteklerini ifade etti.